AVIS LEGAL
Identificació del titular d’acord amb la llei 34/2002
El domini www.espaiguinovart.cat  és propietat de FUNDACIÓ PRIVADA ESPAI GUINOVART  que consta  inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, amb el número 830.
Fundació Privada Espai Guinovart Agramunt
Plaça Mercat s/n
Agramunt ( Lleida)
Tel. +34 973.390.904
info@espaiguinovart.cat

Ús i funcionament de la web
Les pàgines de la web  són d’accés públic, lliure i gratuït, i els seus continguts són merament informatius i divulgatius. L’accés no implica per si mateix l’establiment de cap relació comercial entre la Fundació Espai Guinovart  i l’usuari.

L’usuari haurà de fer ús de la web de conformitat amb el present avís legal, la llei i l’ordre públic. Per això, el titular d’aquesta web no podrà assumir cap responsabilitat derivada de l’ús indegut, incorrecte o il·lícit de la web i/o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de natura similar.

Amb la finalitat exclusiva d’oferir un millor servei i facilitar l’ús d’aquesta pàgina web, el proveïdor de serveis de Hosting Web podrà elaborar una sèrie de dades estadístiques relatives al nombre de pàgines visitades, així com als patrons d’activitat dels visitants, navegador utilitzat i país de procedència, dades que mai no faran identificable l’usuari.

La Fundació espai Guinovart  és titular de tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d’aquesta pàgina web i dels elements que conté, incloent-hi els textos, gràfics, logotips i imatges, excepte els que pertanyen a tercers, la titularitat dels quals és plenament reconeguda. L’usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre de cap manera el material objecte d’aquests drets de propietat intel·lectual i industrial sense el consentiment previ i escrit de la Fundació Espai Guinovart
Aquesta pàgina web podrà oferir links a recursos o llocs d’internet aliens a la web. La finalitat d’aquests enllaços és informativa i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en la web de destinació. Per això, la Fundació Espai Guinovart declina tota responsabilitat derivada d’accions o omissions comeses per aquests llocs web, amb total independència i autonomia respecte d’ells.

Totes les imatges incloses  són objecte de drets de propietat intel·lectual que pertanyen als titulars dels drets sobre les obres de Josep Guinovart ( Vegap©) -com a reproducció de l’obra corresponent-, així com a cadascun dels autors de la respectiva fotografia -pel que fa a la pròpia fotografia, i sense perjudici dels drets existents sobre l’obra corresponent-, tots els quals fan expressa reserva de tots els seus drets. Queda expressament prohibit qualsevol ús d’aquestes imatges, excepte la mera consulta online de les mateixes mitjançant aquest servei, excloent expressament qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública, i/o transformació d’aquestes imatges, així com la posta a disposició i/o impressió de les mateixes, sense el consentiment previ i per escrit de la Fundació Espai Guinovart.

Política de privacitat

La Fundació Privada Espai Guinovart  us informa que les dades personals rebudes seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la nostra política de privacitat i la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per això us fem avinent que hi ha un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, com també un arxiu documental general, amb la finalitat de fer possible la difusió de l’art contemporani. Els destinataris de la informació són tots els membres del personal i col·laboradors de la Fundació, així com encarregats de tractament i organismes oficials que per llei exigeixin la comunicació o cessió.

Les dades tractades seran les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent i per efectuar la gestió dels contactes corporatius propis de la Fundació. Respecte de les vostres dades, podreu exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació dins l’àmbit reconegut per la llei, que podreu sol·licitar enviant un correu electrònic a administracio@espaiguinovart.cat

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, la nostra empresa no us remetrà correu amb continguts comercials que no hàgiu demanat abans. En altre cas, el vostre correu electrònic es conservarà exclusivament per mantenir-vos informat de les nostres activitats. Si no voleu rebre més comunicats, feu-nos-ho saber enviant un correu electrònic a  administracio@espaiguinovart.cat