cat | cast | eng

Guinovart 10猫 aniversari,

originals i obra gr脿fica

Sala Bantierra, Saragossa

"Guinovart 10è aniversari, originals i obra gràfica" s'exposa a Saragossa a la Sala Bantierra de la mà de la Fundació Caixa Rural d'Aragó. Així es diu la mostra composta per més de 50 obres, originals, escultures, litografies i gravats formen part d'aquesta exposició, que s'emmarca dins dels actes commemoratius del desè aniversari de la mort de l'artista. Aquestes col·leccions, privades i pertanyents a la fundació que porta el seu nom, han estat cedides a la Fundació Caixa Rural d'Aragó a través de la seva filla Maria Guinovart per a aquest esdeveniment.

L'exposició d'aquest polifacètic artista contempla obra pictòrica una mostra del seu quefer escultòric -com la col·lecció de guitarres lorquianas- així com la seva àmplia obra gràfica entre la qual destaquen les col·leccions dedicades a Francisco de Goya o Bujaraloz.

La mostra es podrà veure a la Sala d'Exposicions de Bantierra (Coso, 29) de Saragossa, del 29 de novembre al 15 de febrer, de dilluns a divendres, en horari de 18.00 a 20.00 hores.

Video