Congrés Internacional

L’Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona (EUROM) organitza aquest mes de novembre un congrés internacional sobre els usos, abusos, processos, encerts, oblits i llacunes dels 10 anys de lleis i polítiques de memòria a Espanya i a Catalunya.  La sèrie de conferències, panels i comunicacions tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona entre els dies 28 i 30 de novembre

El congrés s'inaugurarà el dia 28 a la tarda, i durant el dia 29 hi intervindran experts i expertes en lleis i memòria, arxius, seguretat, patrimoni i transmissió. El dia 30 de novembre serà dedicat a taules rodones amb representants d'entitats i associacions per a la recuperació de la memòria, i representants d'organismes públics de gestió de la memòria a les ciutats i comunitats. També comptarem amb una sessió de comunicacions organitzada conjuntament amb l'associació Memorias en Red durant la qual es presentaran els resultats de 14 investigacions en els àmbits de les lleis i polítiques de memòria i de la transmissió memorial portades a terme a Espanya, Grècia, França, Itàlia, Holanda, Turquia i Estats Units.

El programa complet aviat estarà disponible al web del congres. Mentrestant, us convidem a consultar les informacions sobre els/les ponents i a conèixer els temes que esperem profunditzar amb la participació del públic durant els debats:

www.europeanmemories.net/frog

L'activitat és gratuïta i es proporcionarà certificat d'assistència.